Projectmanagement

Projectmanagement is de manier om projecten te organiseren. Goed projectmanagement maakt het verschil of en hoe goed een project uiteindelijk slaagt. De juiste aanpak zorgt ervoor dat uw bedrijf efficiënter doelstellingen behaalt. Projectmanagement bestaat uit meerdere onderdelen en kan uiteraard ingericht worden naar de wensen en behoeften van onze klanten. ABS heeft 5 ervaren projectcoördinatoren in dienst die ervoor zorgen dat uw project goed wordt georganiseerd en gerealiseerd. De medewerkers van ABS kunnen u helpen bij het opzetten van een project, maar ook bij het uitvoeren van een project dat al gedefinieerd is. Wij zorgen voor het effectief en efficiënt opstarten van projecten, het sturen gedurende het project en een succesvolle afsluiting met de beoogde resultaten. Tijdens de loopduur van het project wordt u regelmatig geïnformeerd over de voortgang en over de beslismomenten. 

Onze ervaren projectcoördinatoren hebben kennis van de sector en zorgen ervoor dat projecten succesvol verlopen binnen de gestelde termijn(en). Naast projectmanagement biedt ABS ook inhoudelijke expertise bij projecten zoals arbeidszaken, diervoederwetgeving, voedselveiligheid, grondstoffenbeheer en environmental footprinting.

Onze projectcoördinatoren zijn flexibel en kunnen zich snel aanpassen aan de wensen van de klant. Hebt u een project waarmee wij kunnen helpen of wilt u wat meer informatie? Neem dan contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-7731973.

Meer weten?

Voortman, A.
Arjen Voortman
Directeur