Projectmanagement

Organisaties en bedrijven werken veel in projecten voor een focus in bepaalde onderwerpen. Afgebakend op inhoud, budget en een beoogde planning. Projecten hebben een objectief, met een kop en een staart.

Goed projectmanagement maakt het verschil hoe een project loopt en slaagt en tot een afronding komt. Projectmanagement bestaat uit meerdere onderdelen. Denk aan het (samen) helder vaststellen van het doel, de limitatie en risico analyse, de (project)organisatie, de inzet en de middelen, en de oplevering of afronding.

Agribusiness Service heeft op diverse terreinen ervaren projectcoördinatoren en -managers die opdrachtgevers professioneel ontzorgen bij:

  • Opzetten van projecten met een projectplan, inclusief budget, uren en planning
  • Uitvoeren en monitoren van de voortgang van projecten
  • Begeleiding van het proces en het afronden van projecten
  • Evaluatie en vervolgstappen

ABS projectcoördinatoren hebben kennis van de sectoren en zorgen dat projecten goed georganiseerd verlopen binnen een afgesproken tijdpad. ABS heeft een netwerk en beschikt voor projecten in de wereld van agrofood inhoudelijk over expertise op het terrein van arbeidszaken, diervoeder, wetgeving, voedselveiligheid, grondstoffen environmental footprinting, data-analyse en de communicatie.

Heb je een doel voor ogen waarmee wij in ons team projectmatig van dienst kunnen zijn  of wil je meer informatie? Neem dan contact op via info@agribusiness-service.nl of bel naar 085-7731973.

Meer weten?

Scroll naar boven