Nieuws

Agribusiness Service

Wat speelt er bij ABS? Lees het hier!

Projectmanagement naar een hoger level

Van leren tot excelleren. Ragna heeft de afgelopen weken de cursus PRINCE2 projectmanagement met succes gevolgd en kunnen nu dan ook met trots vertellen dat zij hiermee PRINCE2 gecertificeerd is.

Behind the scenes bij ABS – video opname

Video #8 voor onze klant Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi). De nieuwste video uit de videoserie duurzame innovaties. Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit.

How it’s made: GFLI brochure

Onze collega’s Lotte en Laura werken samen om GFLI zichtbaar te maken voor iedereen. Het delen van informatie van alles wat GFLI doet is niet voor iedereen makkelijk te begrijpen. Daarom is dit dreamteam gestart…

ABS heeft een nieuwe BHV’er!

Voor ABS staat een veilige werkomgeving centraal. Daarom is Willem voor de veiligheid van het ABS team op cursus gegaan om BHV’er te worden.

ABS heeft een nieuw kanaal!

Het ABS-team organiseert regelmatig succesvolle evenementen, excursies, van kleine bijeenkomsten tot grote events. Naast het organiseren en coördineren kan je als extra dienst content creatie afnemen voor jouw bedrijf.

ABS is going international! 

ABS is going international! Vanaf deze zomer gaat het team goed voorbereid op reis met onze ABS-reiskoffers.

Dé van de Riet versterkt ABS

ABS heeft zich per 1 juli versterkt met Dé van de Riet als Strategisch Adviseur Communicatie. Dé heeft de nodige kennis en inzicht in (dierlijke) productieketens. Daarbij brengt hij voor ABS ruime ervaring in het…

Behind the scenes bij ABS

Video #7 voor onze klant Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi). De zevende uit de videoserie duurzame innovaties. Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit.

Sfeerimpressie video’s

Sinds kort zijn onze creatieve collega’s Lotte en Jeanette gestart met het maken van korte sfeerimpressies van events, bijeenkomsten en excursies van onze klanten.

Nieuwe expertise: Vertrouwenspersoon

ABS is heel trots dat ze als sponsor én medeorganisator bij mag dragen aan dit congres, omdat jongeren de toekomst zijn voor onze mooie sector en wij daar veel waarde aan hechten. Wij vinden het…

ABS trotse sponsor Jongerencongres

ABS is heel trots dat ze als sponsor én medeorganisator bij mag dragen aan dit congres, omdat jongeren de toekomst zijn voor onze mooie sector en wij daar veel waarde aan hechten. Wij vinden het…

Behind the scenes bij ABS

Video #6 voor onze klant Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi). De vijfde uit de videoserie duurzame innovaties. Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit.

Scroll naar boven