img 7361 1 scaled aspect ratio 1000 700

We kijken terug op zeer geslaagd Agrodiner Berlijn

Agribusiness Service heeft het Agrodiner in Berlijn met succes nieuw leven in geblazen. In het sfeervolle Palais Populair hebben delegaties vanuit de overheid, waaronder veel provincies, met vertegenwoordigers uit diverse agrofood sectoren het nieuwe jaar 2024 ingeluid. 

Het diner vormde jarenlang de afronding van de openingsdag van de Grüne Woche Berlijn. Na drie jaar zonder diner hebben enkele initiatiefnemers uit het bedrijfsleven in overleg met het ministerie van Landbouw (LNV) de traditie nieuw leven ingeblazen. Agribusiness Service heeft de organisatie op zich genomen. 

Smaakvol
Het diner bleek opnieuw dé gelegenheid om het nieuwe jaar goed in te luiden, relaties aan te halen en mogelijk nieuwe contacten te leggen. Het menu was uiteraard vanuit trots voor de eigen agrofood sector, met volop Nederlandse kwaliteitsproducten.

Informatie 
Mocht u vragen hebben rondom het Agrodiner Berlijn, dan kunt u contact opnemen met Arjen Voortman (managing director Agribusiness Service) via 06 3015 4983 of met Dé van de Riet (strategisch adviseur Agribusiness Service) via 06 1049 7892.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven