gfli team 1000

Team ABS: de drijvende krachten achter GFLI

The Global Feed LCA Institute (GFLI) is een internationale organisatie opgericht voor het harmoniseren van een eenduidige methodologie om voeremissies te berekenen, en het onderhouden en vergroten van de met de methodologie berekende voeremissies in een database.

Namens ABS zijn Laura, Delanie en Arjen werkzaam voor GFLI. Sinds het opstellen van het instituut in 2019 is ABS gevraagd voor het management. Dit omvat onder andere de communicatie, voorbereiding van bestuursvergaderingen en het technische comité, presenteren en gesprekken voeren met relevante stakeholders en partners, en alles wat er nog meer op het pad komt. Hierdoor zorgen we ervoor dat het doel van GFLI, het wereldwijde referentiekader van voeremissies zijn, behaald kan worden.

‘’De GFLI is een super interessante klant, omdat het zoveel uitdagingen heeft en in mijn ogen als een startup fungeert. De wereld van LCA en emissies ontwikkelt zich snel, zowel binnen Nederland als daarbuiten, en om aan die ontwikkelingen bij te dragen en evenals ervan te leren door het contact met de vele internationale spelers is een waardevolle ervaring.’’ – Laura Nobel, projectcoördinator bij ABS.

Benieuwd wat GFLI nog meer doet en hoe zij de wereld veroveren? Bekijk de video op YouTube!

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven