fvb9581

Incompany cursus explosieveiligheid

Afgelopen jaar organiseerde Agribusiness Service een aantal keer de incompany cursus explosieveiligheid (ATEX) voor meerdere klanten. Explosieveiligheid is een belangrijk thema binnen de diervoedersector. Om die reden heeft ABS op verzoek van de branchevereniging een aantal jaar geleden deze cursus op maat ontwikkeld. Gezien de complexiteit van de materie is besloten de cursus op te splitsen in een basis- en een gevorderde cursus.

Een van die klanten is Voergroep Zuid waar een volledige incompany cursus over ATEX de standaard is. Een leuk initiatief waar ook de collega’s uit de sector zich mogen inschrijven en welkom zijn. De cursus wordt als zeer positief ervaren aangezien er veel aandacht wordt besteed aan maatwerk. Daarnaast is trainer Klaas Lok een vertrouwd gezicht in de sector.

We zijn erg blij met alle positieve reacties!

Op 16 mei 2024 wordt er weer een cursus ATEX voor gevorderden georganiseerd. De basiscursus wordt op dinsdag 15 oktober 2024 verzorgd. Geen tijd of zin om de fysieke basiscursus ATEX bij te wonen? Geen zorgen, want er is ook een e-learning beschikbaar. Meer hierover is te vinden op onze website.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven