img 6183 kopie scaled aspect ratio 1000 700

Projectmanagement naar een hoger level

Van leren tot excelleren. Ragna heeft de afgelopen weken de cursus PRINCE2 projectmanagement met succes gevolgd en kunnen nu dan ook met trots vertellen dat zij hiermee PRINCE2 gecertificeerd is.

Het was een fasttrack traject waarin ze enerzijds de theorie leerde en anderzijds de toepassing in de praktijk. Hierbij is Ragna in groepjes gaan werken aan bestaande projecten van zowel haarzelf als de medecursisten. Ragna: ’’Door de theorie te betrekken op bestaande projecten waar ik zelf aan werk heeft mij dit handvatten gegeven om de PRINCE2 aanpak meteen in de praktijk toe te passen.”

Om de cursus met succes af te ronden heeft zij ook voor beide onderdelen een examen moeten afleggen, met het belangrijke onderdeel om de theorie in de praktijk te kunnen brengen door een case op te lossen.

Het heeft zowel Ragna als ABS veel voordelen dat ze dit diploma in ontvangst heeft mogen nemen!

Zo verwacht Ragna dat ze onze klanten beter kan voorzien en zich kan aanpassen aan de wensen en behoefte van de klant even als voor haar een persoonlijke ontwikkeling om in de toekomst nog meer klanten te kunnen helpen in onze sector. ABS zet hiermee verdere stappen in haar expertise projectmanagement door deze PRINCE 2 certificering.

Meer informatie
Ben jij benieuwd wat Ragna voor jouw project zou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website. Of neem contact door te mailen naar Info@agribusiness-service nl of te bellen naar +31(0)85 773 1973.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven