BHTS video 7

Behind the scenes bij ABS

Video #7 voor onze klant Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi). Een nieuwe video uit de videoserie duurzame innovaties. Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit.

Deze video mochten we filmen bij Nevedi-lid Duynie Feed. Zij maken duurzaam vloeibaar voeren mogelijk voor melkveehouders dankzij hun huurcontainer service. Met deze service is het mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de voordelen van duurzaam vloeibaar voeren. Vloeibare co-producten komen vrij bij de verwerking van gewassen zoals granen, suikerbieten en aardappelen. Ze zijn een circulaire bron van waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Zo dragen we samen bij aan de kringlooplandbouw. Daarnaast zijn ze ook bevorderlijk voor CO2-reductie, komen ze regionaal vrij en landbouw areaal blijft beschikbaar voor productie van humane voedingsproducten. In deze video legt Duynie Feed waarom zij deze huurcontainer service leveren en hoe zij dat doen!

ABS was aanwezig bij de opnames door Tom Voermans van deze video. ABS coördineert het proces en was aanwezig om te assisteren tijdens de opname van de video. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan deze video op het YouTube kanaal van Nevedi.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven