#igw

ABS aan de slag op de Internationale Grüne Woche

De Internationale Grüne Woche (IGW23) gaat op 20 januari van start in Berlijn. Onze collega Yovanna Meyer is namens onze klant Nederland Vleesland op locatie aanwezig om ervoor te zorgen dat de stand in het NL Paviljoen er tiptop uitziet. De afgelopen weken is zij druk bezig geweest met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd en naar wens is van de klant.

ABS is ook aan de slag gegaan voor 4 mooie video’s die tijdens de IGW23 kunnen worden afgespeeld en als middel gebruikt worden om het gesprek aan te gaan met de bezoekers. Jeanette Speksnijder heeft de productie van de video’s van begin tot einde gecoördineerd. Van het voorbereiden van het script, nadenken over mooie beelden tot op locatie aanwezig zijn om de filmmaker te assisteren. Daarnaast zijn er mooie promotiemiddelen ontworpen die uitgedeeld worden aan de bezoekers. Yovanna was de verbindende schakel tussen de partijen en hield de rode draad in de gaten zodat er een mooi resultaat werd behaald.

De IGW23 is hét trefpunt voor de Duitse en internationale landbouw- en agrifoodsector. IGW23 richt zich op de laatste ontwikkelingen van voeding en voedselproductie. Ontwikkelingen zoals biologisch, regionaal en eerlijk, minder verspilling, gezond en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s tijdens deze editie.

Nederlandse agrifoodpartijen zijn sinds jaar en dag vertegenwoordigd bij de IGW en zullen tijdens de 2023 editie ook weer het onderscheidend vermogen van de Nederlandse markt aan het publiek tonen.

Het team van ABS organiseert regelmatig succesvolle evenementen, van kleine bijeenkomsten en excursies tot grote events. ABS denkt mee in alle facetten van het evenement. Met het brainstormen over het thema en de doelstellingen tot aan het vinden van een geschikte locatie. De eventprofessionals van ABS hebben jarenlange ervaring met het organiseren van events.

Benieuwd wat ABS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-77 319 73. Op onze website is meer informatie te vinden.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven