20240313 103326 scaled aspect ratio 1000 700

Behind the scenes bij ABS

Video #12 voor onze klant Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi) is onlangs gepubliceerd. Met deze videoserie wil Nevedi aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit.

Deze video mochten we filmen bij Nevedi-lid Agrifim. Zij werken wereldwijd voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe en inspirerende oplossingen voor een duurzame voedselketen voor toekomstige generaties. Met AminoGo, een gepatenteerde Greenwave-technologie, produceren zij op een klimaatvriendelijke wijze een nieuwe generatie pensbestendig eiwit.

Deze technologie maakt gebruik van radiofrequentie om de eiwitmoleculen van binnenuit gelijkmatig en efficiënt te verwarmen en zo een hoogwaardig, pensbestendig eiwit te maken. Door het pensbestendig maken van eiwitten wordt een groter deel van het eiwit uit de raapschroot door de koe benut, wat leidt tot een lagere stikstof- en CO2-uitstoot. Goed voor de koe én voor de boer.

Onze collega Jeanette Speksnijder was aanwezig bij de opnames door Tom Voermans van deze video. ABS coördineert het proces en was aanwezig om de opname van de video te regisseren. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan deze video op YouTube

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven