Dreamteam

Sfeerimpressie video’s

Sinds kort zijn onze creatieve collega’s Lotte en Jeanette gestart met het maken van korte sfeerimpressies van events, bijeenkomsten en excursies van onze klanten. De korte sfeerimpressies geven onze klanten de mogelijkheid om te kunnen laten zien wat zij doen, dus dit zijn zeker geen promo video’s.  Lotte en Jeanette zijn net begonnen, ze zijn zich nog volop aan het ontwikkelen, dus zeker nog geen pro’s!

Het bekijken van beelden wordt beter onthouden en opgeslagen dan het lezen van bijvoorbeeld een persbericht oftewel ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Vanuit die gedachte is Jeanette gestart met het maken van de eerste korte filmpjes tijdens verschillende events. Met deze sfeerimpressies zorgen wij ervoor dat de thuisblijvers (een beetje) last krijgen van ‘fomo’ en we zeker weten dat zij bij het volgende evenement hun agenda’s hebben gemarkeerd!

Lotte is aan de slag gegaan met het editen van alle verschillende filmbeelden die door Jeanette tijdens het event zijn gemaakt om uiteindelijk samen tot één mooi geheel te komen. Benieuwd naar onze eerste prestaties? Bekijk dan de video’s Jongerencongres / EFA excursie en laat weten wat je ervan vindt! Wie weet kunnen wij binnenkort wel een mooie sfeerimpressie maken van jouw event.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven