tommy

Innoveren op het gebied van cursussen binnen de sector!

Afgelopen periode organiseerde ABS een aantal keer de incompany cursus explosieveiligheid (ATEX). Wat maakt deze cursus zo bijzonder?

Explosieveiligheid is een belangrijk thema binnen de diervoederindustrie. Om die reden heeft ABS op verzoek van de branchevereniging een aantal jaar geleden deze cursus op maat ontwikkeld.

Gezien de complexiteit van de materie is besloten de cursus op te splitsen in een basis- en een gevorderde cursus. 

De cursus werd altijd verzorgd op een centrale locatie in Nederland, maar leidde niet tot de gewenste hoeveelheid inschrijvingen. Wat ga je hiermee doen? Je brengt de cursus naar de mensen toe.

Tommy Piccirillo heeft samen met Voergroep Zuid een pilot ontwikkeld. Een volledige cursus incompany waar werknemers vanuit collega-bedrijven in de regio zich ook mogen inschrijven. 

Inmiddels is de cursus zo succesvol dat er meerdere bedrijven zijn die deze cursus incompany afnemen met deelname van collega-bedrijven.

Een groot succes voor medewerkers, bedrijf en de sector als geheel.
Om een bijdrage te blijven leveren aan een hoogwaardige maar laagdrempelige manier van leren zijn wij bij ABS een E-learning op dit gebied aan het ontwikkelen. Hierover later meer.

Ook interese in incompany trainingen? Benieuwd naar de E-learning? Neem contact op met: piccirilo@agribusiness-service.nl of check onze website.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven