abs team 1000

ABS zet zich in voor Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap… mooie term maar wat betekent het precies? Dat zal voor elk bedrijf verschillend zijn, maar binnen ABS zetten we ons in om onze medewerkers zo goed mogelijk te helpen het beste uit zichzelf te halen. Het is voor ons meer dan alleen goede primaire arbeidsvoorwaarden. Recent hebben wij onze bureaus vervangen in sta-zit bureaus om fysieke overbelasting te komen. Ook ontwikkelen wij ons als team door regelmatig sessies in te plannen.

Daarnaast biedt ABS secundaire voorwaarden in de vorm van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan haar medewerkers. Kijkend naar de balans hoe we iedereen binnen het bedrijf kunnen laten voldoen in de eigen ontwikkelbehoeften willen wij het ook graag kunnen toepassen op de dagelijkse praktijk. Een spreekwoordelijke win-win situatie.

Wij snappen goed dat onze klanten ons in staat stellen deze mogelijkheden aan te grijpen en daarom zijn wij trots dat onze medewerkers Yovanna Meyer en Ragna Leeuw beiden een Prince II opleiding gaan volgen. Met de recente aankondiging van onze vertrouwenspersoon in opleiding en het naar verwachting snel afstuderen van Jeanette Speksnijder is ABS druk bezig met ontwikkelen als bedrijf en individu. Zo gaan wij ervan uit onze dat wij met onze medewerkers, klanten en leveranciers langjarige, duurzame relaties kunnen blijven behouden.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven