img 20240415 170927 kopie scaled aspect ratio 1000 700

Nieuwe expertise bij ABS!

ABS Branding & Marketing Services 

ABS biedt een nieuwe dienst: Branding & Marketing Services. Daarvoor werkt ABS samen met Bob van der Lee, een gerenommeerd merkenbouwer en strateeg.  

Bob van der Lee heeft zijn sporen in branding & marketing verdiend en zet zijn expertise graag in voor agri & food, vanwege de grote maatschappelijke relevantie. Samenwerking met Team ABS ligt voor de hand. ABS kent de agrofood wereld en krijgt ook vragen op branche- én bedrijfsniveau op het gebied van positionering en profilering.  

Sterk merk 
Een sterk merk en een scherpe positionering zijn dé basis voor succesvolle ondernemingen. Deze ‘branding’ is in het agro-food domein niet vanzelfsprekend. Bij veel branches én individuele ondernemingen is behoefte aan support: zowel strategisch als in de uitvoering. De samenwerking maakt dat projectmatig of structureel mogelijk. 

Hoe en wat? 
ABS werkt samen met Bob van der Lee, merkenbouwer, strategisch architect én doener. We adviseren niet alleen. Samen zorgen we van A tot Z voor een tastbaar, creatief en concreet resultaat. Met een scherpe positionering, onderscheidende concepten, goede verhaallijnen en effectieve activatie. Dat gaat op drie niveaus: strategisch, tactisch en operationeel.  

Teamspirit 
De samenwerking van ABS en Bob van der Lee levert een gemotiveerd team van professionals. Met ruim 25 jaar ervaring in branding en marketing (Bob) en kennis van de Agrifood wereld (ABS) ligt er een breed portfolio en een goede teamspirit. Wij formeren per opdracht een projectteam: één aanspreekpunt, aangevuld met de  benodigde denkkracht en uitvoeringscapaciteit. Flexibel en effectief. Niet meer, niet minder.

Wil je weten hoe wij dat doen?  
Onder expertises op onze website is meer informatie te vinden. Of mail naar info@agribusiness-service.nl of bel naar +31(0)85 773 1973.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven