jongerencongres 1000

ABS trotse sponsor én medeorganisator Jongerencongres 2023

Het 7e Jongerencongres staat weer voor de deur! Onze collega Jeanette Breedveld-Speksnijder is vanuit haar ervaring met het organiseren van events gevraagd door onze klant Nevedi om het event samen met BFA en FDL te organiseren.

De afgelopen periode zijn er weer wonderen verricht op het gebied van voorbereidingen van dit event. Door Jeanette haar professionele aanpak en het uitgebreide netwerk van ABS zijn er nieuwe sponsoren geworven en is er een aanzienlijk bedrag binnen gehaald. Daarnaast is ze druk bezig geweest met het meedenken over een interessant thema en bijbehorende sprekers om het zo interessant mogelijk te maken voor de jongeren in de sector.

Dit jaar is gekozen voor een locatie in België om zo ook deelname voor Belgische young feed professionals aantrekkelijker te maken.

ABS is heel trots dat ze bij mag dragen aan events zoals deze omdat jongeren de toekomst zijn voor onze mooie sector en wij daar veel waarde aan hechten. Als sponsor én medeorganisator hopen wij dan ook dat er zoveel mogelijk jong professionals zich gaan inschrijven om deel te nemen aan dit mooie event. Meer weten over het programma? Bekijk dan de uitnodiging voor het Jongerencongres 2023!

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven