rie wp 1000

Nieuwe uitvoerder branche-RI&E systeem

Afgelopen jaar ontvingen wij een bericht van de huidige uitvoerder van de branche Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) voor onze klant Stichting Sociaal Fonds Graanbe- en verwerkende Bedrijven (Sociaal Fonds). De huidige uitvoerder stopt namelijk in het aankomend jaar met de uitvoering van het instrument. 

ABS is na dit bericht met een aantal partijen om tafel gaan zitten om een nieuwe uitvoerder te vinden. Na een aantal goede gesprekken en onderhandelingen is een geschikte partij gevonden, waarover wij later meer zullen laten weten. Op basis van de kennis van de branche en het systeem heeft onze collega Tommy een advies geschreven waarmee het bestuur een gedegen afweging heeft weten te maken. 

De uitkomst? Een nieuw systeem! Hier hoeft bestuur zich geen zorgen meer over te maken want ook het begeleidingsproces is in handen van Tommy. De volgende stappen zit in het updaten van de verouderde teksten samen met de werkgroep, de toetsing, goedkeuring én het invoeren van de nieuwe gegevens in het vernieuwde systeem. 

Benieuwd wat ABS voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-77 319 73. Op onze website is meer informatie te vinden.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven