webinar organisatie

ABS organiseert succesvol webinar over circulaire bio-economie

Onlangs is ABS gevraagd om het webinar van de Publieke Private Samenwerking (PPS) Circulaire Bio-economie te organiseren. Via een webinar werd door de deelnemers van deze PPS de resultaten van het vierjarige onderzoeksproject gedeeld. De twee hoofddoelen van dit onderzoek waren duurzaam en veilig hergebruiken van co-producten in diervoeding en het beter sluiten van regionale kringlopen.

Onze collega’s Ragna Leeuw en Jeanette Speksnijder hebben een save the date opgesteld, afgestemd met de deelnemers en verstuurd naar een brede groep geïnteresseerden. Zij hebben het programma afgestemd, alle informatie gedeeld met de deelnemers van het webinar en gezorgd dat de presentaties tijdig werden aangeleverd door de sprekers. Ruim 130 geïnteresseerden namen deel aan het webinar. Een groot succes dus!

Het team van ABS organiseert regelmatig succesvolle evenementen, van kleine bijeenkomsten tot grote events. ABS denkt mee in alle facetten van het evenement.

Benieuwd wat ABS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-77 319 73. Op onze website is meer informatie te vinden.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven