20231016 085038330 ios aspect ratio 1000 700

Steeds meer vraag naar data

Bedrijven en organisaties vragen meer en meer om data. Agribusiness Service heeft de expertise om gegevens te verzamelen, te analyseren en te presenteren. Benieuwd hoe dat werkt? 

Wij adviseren brancheverenigingen en organisaties over het ophalen van data, bijvoorbeeld productie en omzet gegevens. Wij zijn gespecialiseerd in data-analyses en het opstellen van gedetailleerde rapporten voor onze klanten. We identificeren patronen, geven duiding en bieden zo gericht advies om operationele processen verder te kunnen optimaliseren. We verzamelen data met op maat gemaakte enquêtes. Deze slaan we op in een uniforme databank die we zorgvuldig beheren en bewaken. We analyseren gegevens en vatten deze voor onze klanten samen in overzichten. Deze kunnen vergelijkingen omvatten met voorgaande perioden en benadrukken de belangrijkste ontwikkelingen op relevante trends.

Onze collega Willem Swinkels leidt deze processen en waarborgt dat essentiële gegevens veilig worden opgehaald, gecontroleerd en op verzoek van de klant geaggregeerd wordt verzonden naar betrokken instanties.

Daarnaast faciliteren we cruciale enquêtes, zoals het jaarlijks opvragen van de grondstofherkomst bij diervoederproducenten. Deze gegevens zijn van grote waarde voor initiatieven waarbij grondstofstromen worden gevisualiseerd op basis van import, diervoederproductie en dieraantallen.

Benieuwd hoe data verschil kan maken binnen uw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op via info@agribusiness-service.nl of bel naar 085-7731973.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven