20240425 122005 scaled aspect ratio 1000 700

ABS on tour: excursie naar Engeland

Afgelopen week vond de jaarlijkse driedaagse excursie van de Europese fouragehandelaren plaats. Onze collega Jeanette Speksnijder heeft zich ingespannen om alles vlekkeloos te laten verlopen voor onze klant Hisfa, van valutaomrekening tot dresscodes en agendavoorbereiding.

Op woensdag reisde een delegatie van ongeveer 50 Europese fouragehandelaren af naar Engeland, waar ze werden ontvangen door The British Hay & Straw Merchants Association (BHSMA). Op de eerste dag vond de bestuursvergadering van de European Forage Association (EFA) en een Annual General Meeting plaats. Tijdens deze vergadering werd de problematiek rondom Brexit besproken, de pogingen om de regelgeving rondom transport te harmoniseren en het effect van klimaatverandering op de fouragesector.

Op donderdag en vrijdag stonden verschillende bedrijfsbezoeken op het programma. Onder andere een Red Ruby Devon-fokkerij werd bezocht, maar ook een raapzaadoliefabriek en zelfs een whiskydistilleerderij met als afsluiter Lotus Cars.

Het was een geslaagde en goed georganiseerde excursie waarbij niet alleen interessante bedrijven werden bezocht, maar ook waardevolle netwerkmogelijkheden ontstonden en kennis werd gedeeld. Voor EFA is het van belang om elkaar jaarlijks te ontmoeten, naast het uitwisselen van kennis worden ook vraagstukken besproken en opgepakt.

Wilt u ontdekken wat Agribusiness Service voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website voor een overzicht van al onze diensten en mogelijkheden.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven