20230614 105331 scaled aspect ratio 1000 700

Behind the scenes bij ABS – video opname

Video #8 voor onze klant Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi). De nieuwste video uit de videoserie duurzame innovaties. Nevedi wil aantoonbaar duurzaam zijn én een bijdrage leveren aan de ambitieuze doelen voor klimaat, circulariteit en biodiversiteit.

Deze video mochten we filmen bij Nevedi-lid Protix. Dit is een Nederlands bedrijf dat ingrediënten produceert van de zwarte soldaatvlieg zoals eiwitten, vetten en puree. Dit alles doen zij lokaal en circulair. Een recente product-levenscyclusanalyse (LCA) toont aan dat insecteningrediënten van Protix een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk hebben dan traditionele ingrediënten. In deze video is te zien hoe zij samen met sterkte ketenpartners werken aan een robuuste en verantwoordelijke diervoedersector.

ABS was aanwezig bij de opnames door Tom Voermans van deze video. ABS coördineert het proces en was aanwezig om te assisteren tijdens de opname van de video. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan deze video op het YouTube kanaal van Nevedi.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven