ontwerp zonder titel (8)

ABS gaat verhuizen

We hebben laatst aangekondigd dat er veel op de planning staat in 2024. Vandaag blikken we wat meer vooruit naar de verhuizing door Arjen Voortman een aantal vragen voor te leggen.

Verhuizen naar een nieuw pand, leg eens uit?
Sinds 2021 is Agribusiness Service volledig zelfstandig. Dit betekent dat wij sinds die tijd ook de mogelijkheden hebben om verder na te denken over onze eigen strategische positionering. Met Nevedi samen zijn wij ooit vanuit Rotterdam naar Rijswijk verhuisd, dat is inmiddels ook alweer 10 jaar geleden. Binnen in het huidige pand hebben wij al wat upgrades gedaan en ook nog eens uitgebreid, maar als er kansen voorbijkomen waarbij je net even wat extra’s kan doen, moet je dat niet nalaten.

In ons nieuwe pand zullen wij letterlijk en figuurlijk dichterbij bestaande en potentiële klanten komen te zitten. Dit zorgt ervoor dat wij nog sterker zullen zijn in het verbinden van partijen en voor onze klanten het beste resultaat eruit te halen

Wat voor “extra’s” zijn er dan te vinden?
Twee jaar geleden hebben wij al onze bureaus vervangen door een zit/sta variant. Met de overgang naar de nieuwe locatie wordt de rest ook vervangen en helemaal in lijn gebracht met een moderne look & feel. Samen met de pandeigenaar wordt de binnenkant voorzien van mooie glazenwanden met een zwarte lijst wat naar mijn idee een moderne maar ook chique uitstraling heeft.

Wat straks helemaal anders is dan op onze huidige locatie, is de mogelijkheid tot het houden van vergaderingen tot zeker wel 20 personen. Hiermee bieden wij onze klanten en onszelf de mogelijkheid om vergaderingen binnenshuis te doen en kunnen wij zelfs onze locatie gebruiken voor het organiseren van trainingen en workshops.

Wanneer staat alles gepland?
Per 1 juni 2024 zullen wij vanuit onze nieuwe locatie werken. Met een beetje geluk zal de week daarvoor alles worden verhuisd. Eind april zullen wij al onze relaties op de hoogte brengen van ons nieuwe adres.

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik kijk ernaar uit om op onze nieuwe locatie verder te werken aan het versterken van bestaande netwerken en samen met onze klanten te werken aan de agrarische sector van vandaag en morgen. Daarom denk ik ook dat de verhuizing het ideale moment is om onze eigen identiteit tegen het licht te houden. Het geeft mij veel energie en ik ben trots op ons team hoe wij dit met elkaar doen.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven