whatsapp image 2023 06 02 at 11.31.50 aspect ratio 1000 700

ABS trotse sponsor Jongerencongres

ABS trotse sponsor én medeorganisator van succesvolle Jongerencongres. Op dinsdag 30 mei vond de 7e editie van het Jongerencongres plaats in België waar ruim 130 Belgische en Nederlandse Young Feed Professionals aanwezig waren. Het thema was: ‘Eiwit van de toekomst: welke rol speelt de dierlijke sector?’.

ABS is trots dat ze als sponsor én medeorganisator bij mag dragen aan dit congres, omdat jongeren de toekomst zijn voor onze mooie sector en wij daar veel waarde aan hechten. Wij vinden het dan ook heel mooi dat er zoveel jonge professionals aanwezig waren tijdens dit mooie event.

ABS is door Nevedi gevraagd om dit congres te organiseren samen met BFA en Feed Design Lab. Onze collega Jeanette Speksnijder is vanuit haar ervaring met het organiseren van events aan de slag gegaan om het event tot in de puntjes te organiseren samen met het organisatieteam. Van het brainstormen over het thema, sprekers en locatie, het opstellen van het draaiboek tot op de dag zelf alles in goede banen leiden. Ook dit event was weer een groot succes!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een event, excursie of bijeenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op via info@agribusiness-service.nl of bel naar 085-7731973.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven