nieuwjaarsreceptie Hisfa

Nieuwjaarsreceptie Hisfa

Evenementenorganisatie: vanuit onze expertise is ABS gevraagd voor onze klant Nederlandse Vereniging van Handelaren in Stro, Fourages en Aanverwante Produkten (Hisfa) om de Nieuwjaarsreceptie te organiseren.
Normaliter vindt deze receptie jaarlijks in de tweede week van januari plaats voor leden, donateurs en relaties. De laatste twee jaar was het niet mogelijk, maar gelukkig konden we dit jaar weer samen het nieuwe jaar inluiden! Onze collega Jeanette Speksnijder is aan de slag gegaan om alles tot in de puntjes voor te bereiden!

Afgelopen woensdag waren ruim 70 genodigden afgereisd naar Nijkerk. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie blikt de voorzitter terug op het afgelopen jaar ondersteund door foto’s en video’s, maar kijkt hij ook vooruit op het nieuwe jaar en proost hij samen met de genodigden op het nieuwe jaar. Naast een jaaroverzicht van de voorzitter deed het olijke duo Fred & Carlo van ‘Leuke typetjes’ de muziek&vragen-quiz met de genodigden. Daarna werd afgesloten met een heerlijk diner.

Het team van ABS organiseert regelmatig succesvolle evenementen, van kleine bijeenkomsten en excursies tot grote events. ABS denkt mee in alle facetten van het evenement. Met het brainstormen over het thema en de doelstellingen tot aan het vinden van een geschikte locatie. De eventprofessionals van ABS hebben jarenlange ervaring met het organiseren van events.

Benieuwd wat ABS voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-77 319 73. Op onze website is meer informatie te vinden.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven