werkvloer 1000

ABS How it’s made: Magazine Werkvloer

Vier keer per jaar komt dit magazine uit voor bedrijven uit de diervoedersector. Onze ABS collega’s Tommy en Jeanette coördineren samen alles achter de schermen om tot een mooi, informatief, inspirerend magazine te komen. Zij regelen alles van A tot Z, bijvoorbeeld het bedenken van thema’s, onderwerpen en het vinden van geschikte kandidaten om te interviewen.

Hoe ziet dat eruit? Aan het eind van het jaar brainstormen Tommy en Jeanette over onderwerpen en thema’s die actueel zijn voor het komende jaar. Dit vertalen ze naar een jaarplanning voor de 4 edities en leggen ze voor aan het bestuur van Stichting Sociaal Fonds Graanbe- en verwerkende bedrijven. Na akkoord gaan Tommy & Jeanette aan de slag met de invulling van de 4 edities. Zij benaderen hun netwerk en zoeken personen die bij willen dragen aan de betreffende onderwerpen. De tekstschrijver wordt geïnformeerd over de personen die geïnterviewd moeten worden en de fotograaf gevraagd om foto’s te maken op locaties. Daarna gaat de vormgever aan de slag voor de opmaak van het magazine. Na de laatste check gaat de drukproef naar de drukker!

Het eindresultaat: een mooi magazine voor de lezers uit de sector. Een resultaat waar ABS trots op is maar nog meer op Tommy en Jeanette die ervoor zorgen dat er elke keer een mooie editie ligt.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven