insta berichten template (1000 x 700 px)

Agribusiness Service (ABS) groeit door in Zoetermeer

ABS zit vanaf juni hoog en droog op de 9e verdieping van het Agrohouse in Zoetermeer. De kantoorruimte (voorheen COV) is aangepast, fraai ingericht en geschikt gemaakt voor de verdere ontwikkeling van het bureau.

ABS wil als servicebureau voor agro-food branches en bedrijven kunnen doorgroeien, het pakket aan diensten optimaal verlenen én uitbreiden. ABS heeft nu meer faciliteiten, zoals grote en kleine vergaderruimtes voor overleg en presentaties. 
De service ligt (vanouds) op het gebeid van ondersteuning van brancheorganisaties, het opzetten en uitvoering van projecten, op de inhoudelijke support rond footprint en LCA’s (e.a.), rond data-analyse, rond communicatie (strategie én uitvoering) en evenementen. 
Verdere verbreding is er actueel rond jongerencommunicatie, ‘educatie & trainingen’ en ook rond ‘marketing & branding’ (op bedrijfsniveau)

Arjen Voortman (directeur-eigenaar): ‘We zijn echt trots op deze fraaie plek. Het is licht en ruim en niet onbelangrijk: goed bereikbaar voor onze relaties en klanten. Met voldoende parkeergelegenheid en ook vlak bij de NS stations van Zoetermeer. En met ‘beneden’ een uitstekend bedrijfsrestaurant kunnen we ook prima zorgen voor koffie, broodjes, lunches en meer. We zijn overigens door onze nieuwe buren, MVO en COV, met een taart al warm welkom geheten. De eerste week smaakte al goed. Het geeft nu al extra energie’.

Met ABS zijn onder meer meeverhuisd: Nevedi, Hisfa, Stichting Sociaal Fonds Graanbe- en verwerkende bedrijven (SFGB), Stichting BSD, GFLI, VDN en Agri Food Academy.  Het bezoekadres is Louis Braillelaan 80 in Zoetermeer. De verdere gegevens (website, mail, telefoon) zijn hetzelfde gebleven.

Bron: Agribusiness Service BV

Scroll naar boven