nieuws huisstijl mappen bsd agribusiness service

Feestelijke studiebeurzen uitreiking

Elk jaar reikt onze klant Stichting Bevordering Studie Diervoeding (BSD) studiebeurzen uit aan studenten die kiezen voor een diervoedergerelateerde opleiding. Zoals elk jaar coördineert ABS het gehele proces van aanvraag tot uitreiking van de beurzen voor Stichting BSD.

Onze collega Yovanna Meyer heeft gezorgd voor een goed georganiseerde uitreiking voor Stichting BSD én de 3 hbo-studenten & 10 WUR-studenten die afgelopen week een studiebeurs mochten ontvangen. Het event werd georganiseerd in het Forum-gebouw van de Wageningen Universiteit. Het was een avond waar de toekomst centraal stond. Het onderwerp van de avond was dan ook ‘Future Feed’.

Het was een inspirerende avond voor alle bezoekers. Er werden verhalen en kennis gedeeld over het verleden van de sector maar ook hoe ze het graag zouden zien in de toekomst. En dat is waar het natuurlijk allemaal om draait: de jonge feed professionals.

Met onze expertise hebben we een positieve bijdrage geleverd aan het creëren van een mooie uitreiking voor de jonge feed professionals van de toekomst.

Hebt u een project waarmee wij kunnen helpen of wilt u wat meer informatie? Neem dan contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-7731973.

Scroll naar boven