ontwerp zonder titel

Nieuw: e-learning ATEX

Nieuw bij Agribusiness Service: een e-learning over explosieveiligheid in de diervoedersector. 
De afgelopen maanden is Agribusiness Service druk bezig geweest met de ontwikkeling van deze e-learning. Dit is een mooie aanvulling op de al bestaande fysieke cursussen over explosieveiligheid.

Een e-learning heeft vele voordelen. Steeds meer bedrijven kiezen voor online leren. Het maakt leren makkelijker, leuker en efficiënter. Een e-learning kan thuis of op de werkplek en bespaart tijd. Het stelt de cursisten in staat in eigen tempo en tijd te leren. 

Leerdoel
Het doel van deze e-learning is inzicht geven in de basisbeginselen van explosieveiligheid, de risico’s én de wet- en regelgeving in het kort. Na afloop begrijpt de cursist de basisbeginselen van explosieveiligheid en kan dit in de praktijk toepassen. 

Doelgroep
De cursus is geschikt voor medewerkers in de diervoedersector zoals de technische dienst, preventiemedewerkers, productiemedewerkers, externe bezoeker, mensen die betrokken zijn bij het opstellen en onderhouden van een explosieveiligheidsdocument of die met een ander doel enige kennis op willen doen van explosieveiligheid.

Benieuwd naar de inhoud van de cursus of wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via 085 – 77 319 73 of info@agribusiness-service.nl.

Bron: Agribusiness Service

Scroll naar boven