Make every goal count

Arjen Voortman

Directeur

Als directeur probeer ik iedereen te laten ontwikkelen en na te laten denken over eigen keuzes. Door zaken aan elkaar te verbinden en kritische vragen te stellen. Maar wel altijd met het idee om het beter te doen of het op te lossen. Ik wil samen met het team de doelen van het bedrijf en onze klanten behalen.

Als directeur ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast voer ik voor een aantal projecten ook de werkzaamheden uit als projectmanager. Een gevarieerd pallet. Maar belangrijk vind ik dat we het samen doen en gezamenlijk tot resultaten komen, dat geeft mij energie! Als directeur wil ik een verbindende factor zijn tussen het team maar ook tussen klanten en het bedrijf ABS.

Na een studie bedrijfskunde ben ik werkzaam geweest in diverse rollen binnen de financiële sector. In 2019 heb ik een overstap gemaakt om als Teammanager bij ABS te gaan werken, inmiddels ben ik de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.

 Als directeur ben ik verantwoordelijk voor de operatie binnen het bedrijf. Ik zorg ervoor dat we als team verder ontwikkelen en onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Naast mijn interne verantwoordelijk werk ik als interim (project)manager bij klanten. Efficiency, resultaat en samenwerken staat voor mij centraal.

 Complexe zaken goed begrijpen waardoor klanten resultaat kunnen boeken is waar ik het voor doe.

Scroll naar boven