Log in op onze servicepagina’s met uw gebruikersnaam en wachtwoord

Agribusiness Service


Agribusiness Service BV is opgericht in maart 2014 om bedrijven in de agrarische sector terzijde te staan met actieve, professionele ondersteuning. Wij bieden laagdrempelige dienstverlening op maat voor een verscheidenheid aan taken binnen de productieketens. De bedrijfsvoering in de agrarische sector is veelal intensief en de wetgeving (bijvoorbeeld rondom voedselveiligheid en certificeren van grondstoffen) vaak te complex om als MKB-bedrijf actief te volgen.

Wat we doen
Agribusiness Service biedt de helpende hand met ondersteuning en advies. Graag zijn we voor u een klankbord én een wegwijzer als het gaat om materie waarmee u als producent of toeleverancier niet dagelijks te maken heeft. Daarnaast kunnen we u personele ondersteuning bieden als het gaat om zaken als financieel advies en secretariaatswerkzaamheden. 

Onze medewerkers
Met tien enthousiaste medewerkers en een flexibele schil van deskundigen zorgen we ervoor dat u zich als zelfstandig ondernemer, als bedrijvengroep of als aan de sector verbonden organisatie volledig kunt richten op uw kerntaken. Onze medewerkers kennen de sector door en door en ondersteunen en adviseren u graag op tal van onderwerpen en werkzaamheden die specifiek relevant zijn voor de dierlijke productieketen.