Excursie voor Europese fouragehandelaren

Ons werk - Evenement organisatie

ABS heeft inmiddels jaren ervaring met het organiseren van nationale en internationale excursies. Een breed palet aan activiteiten is mogelijk tijdens deze excursies. ABS zorgt voor kwaliteit, maatwerk en ontzorgt.

Als eerste wordt samen met de klant het doel bepaald voor de excursie, bijvoorbeeld educatie, netwerken of inspiratie. Aan de hand van het doel wordt een programma op tijdsindeling met kostenoverzicht opgesteld. In het programma worden ook de mogelijke locaties en afspraken met betrokken partijen en personen opgenomen. Daarnaast biedt ABS ook organisatorische begeleiding tijdens en na de excursie.

Jaarlijks coördineert ABS de internationale excursie van European Forage Association (EFA). Een van de EFA-leden is gastland voor de vierdaagse excursie. Europese fouragehandelaren worden uitgenodigd om deze excursie bij te wonen. De excursie is een perfecte mix van business en ontspanning. Er worden mooie bedrijven in de agrarische sector bezocht, maar ook bedrijven die producten produceren waar het land om bekend staat. Bijvoorbeeld een wijngaard of een champignonkwekerij. ABS verzorgt het secretariaat van EFA en daarmee coördineert ze de excursie. ABS bewaakt het budget, denkt mee over de inhoud van de excursie, verzorgt de communicatie (in meerdere talen), verstuurt de uitnodigingen en zorgt voor een optimale informatievoorziening voor de deelnemers. Ook is de ABS medewerker aanwezig tijdens de excursie om alles in goede banen te leiden.

Dit team heeft gewerkt aan het project

Scroll naar boven