Vorige week waren onze collega’s aanwezig bij de openingsmarkt van De Week van Ons eten. De eerste dag van de Week van Ons Eten staat in het teken van ‘de openingsmarkt’.
Onze collega’s hebben na veel voorbereidend werk ervoor gezorgd dat er een foodtruck aanwezig was met culinaire en ook duurzame producten. De bezoekers van het evenement hebben de kans gekregen om kennis te maken met lokaal en duurzaam geproduceerde producten. Aan de hand van de feedback kunnen wij niet anders stellen dan dat deze missie geslaagd is!
Foodcongres Food for Thought
Op de tweede dag vond het foodcongres ‘Food for Thought’ van Frisian Foodture plaats. ABS heeft een mooie bijdrage kunnen leveren aan één van de deelsessies door op basis van uitgevoerd onderzoek visuals aan te leveren. Infographic gebaseerd op feiten en cijfers. Dit heeft geleid tot een interactieve deelsessie met ruim 90 deelnemers. Tijdens de verschillende deelsessies werden de laatste trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse Foodketen en de rol van Friesland hierin met elkaar besproken.
Wij kijken terug op een geslaagd evenement vol nieuwe inzichten en waardevolle ontmoetingen. Op ons Instagram account is een leuke terugblik te zien.
Samen bouwen we aan een toekomstig bestendige voedselketen!
Bron: Agribusiness Service BV