Archieven: Projecten

Projecten

project collectief energie inkoop agribusiness service

Collectief Energie-Inkoop

Het collectief Energie-inkoop is een bijzondere samenwerking tussen een aantal diervoederbedrijven en een energieleverancier. Deze bedrijven kopen binnen het collectief gezamenlijk energie in; gas en electra. Het collectief is al actief sinds 1999. Meer volume geeft een lagere prijs en betere condities: samen staan de bedrijven in het collectief sterk.

Collectief Energie-Inkoop Read More »

project cursussen agribusiness service

Cursussen

De agrarische sector is continue in ontwikkeling. Als bedrijf is het dan ook belangrijk om niet stil te staan maar te zorgen dat de kennis van u en uw medewerkers actueel blijft. ABS verzorgt daarom ook cursussen voor haar klanten. Van brainstormen over het thema, het zoeken naar een geschikte docent tot aan het zoeken naar de juiste locatie. Naast fysieke cursussen zijn er ook mogelijkheden om de cursussen digitaal te organiseren. Ook zorgen wij dat het naar wensen verloopt.

Cursussen Read More »

project fefac soy action plan agribusiness service

FEFAC Soy Action Plan

Het FEFAC Soy Action plan is een initiatief vanuit European Feed Manufacturers’ Federation (FEFAC) en The Sustainable Trade Initiative (IDH). Door middel van het project willen FEFAC en IDH de marktopname van duurzame soja zowel binnen als buiten Europa vergroten, de juiste marktspelers verbinden aan duurzame sojateelt om de doelen rondom duurzaamheid en ontbossingsvrije soja te stimuleren.

FEFAC Soy Action Plan Read More »

project kringloopwijzer agribusiness service

Kringloopwijzer

In de (inter)nationale zuivelmarkt ziet men een toenemende vraag naar klimaatvriendelijke producten. De zuivelondernemingen hebben hun eigen duurzaamheidsprogramma’s waarin zij op eigen wijze veehouders op onder andere broeikasgassen stimuleren.

Kringloopwijzer Read More »

Scroll naar boven